400393 str. Rodnei 33
Cluj-Napoca, Romania
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Sâmbăta - Duminica: INCHIS
+4 0733 999 888
Text us on WhatsApp
"Ne dedicăm cunoștințele 100% pentru a face ca toate site-urile noastre să fie cât mai bune, indiferent de ce este nevoie pentru a ajunge acolo."
Szabo Mihaly
Managing Director, Cluj-Napoca Office

Cum lucrăm și care sunt valorile noastre de bază

Arhitectura site-ului

Folosind experiența noastră, vom lucra cu dvs. pentru a grupa și a da prioritate conținutului pentru a ne asigura că accentul se află acolo unde contează cel mai mult.

Testarea site-ului

Prin multiple testări, urmărim cum utilizatorii tipici ai site-ului dvs. interacționează efectiv cu acesta, folosind comportamentul lor ca un ghid vital pentru demersul nostru.

Soluții inovatoare

În timp ce împărtășim cunoștințele și experiența noastră în creare de site-uri web, ascultăm cu mare atenție să înțelegem afacerea și nevoile afacerii tale.

Quality Services

Construim site-uri web folosind HTML, CSS, JavaScript etc., respectând întotdeauna standardele W3C recunoscute internațional.

Analiza utilizatorilor

Cercetăm ce informații își doresc utilizatorii să găsească pe site și cum preferă aceștia să folosească site-ul dumneavoastră, pentru a obține cea mai bună experiență a utilizatorului

Soluții de WEB hosting

Găzduire web ultra-sigură și fiabilă, cu un nivel de asistență imbatabil din partea partenerilor noștri SkaleWeb.

  Site-ul dvs. este cel mai important instrument de marketing pe care îl aveți. Este centrul strategiei de marketing și este primul lucru pe care potențialii clienți vor să-l exploreze înainte de a face o achiziție. Să iți creezi propriul site web este cea mai ieftină opțiune. Poate varia de la câteva sute de lei la câteva mii sau chiar mai mult, în funcție de cât ești de priceput și câte încercări vei face. Totul are un preț, și timpul costă bani pentru toată lumea.

Costul real pentru crearea un site web este determinat de timpul necesar petrecut cu proiectarea, gradul de dificultate și complexitatea site-ului. În general, cu cât veți dori cheltuiți mai puțini bani, cu atât vă implică mai mult timp și dificultate pentru a obține site-ul cum doriți – și tot nu va fi exact așa cum doriți, deoarece munca personalizată necesită experiență și capacitatea de a coda.

ROI

Scapă de stres și contractează o companie de webdesign cu experiență care să iți creeze un website profesional. Acum, că majoritatea companiilor înțeleg valoarea marketingului, site-urile web în general se îmbunătățesc. Sunt mai rapide, mai elegante, ușor de navigat pe telefonul mobil și mai utile – ceea ce este excelent pentru consumatori, dar face mult mai greu munca unui marketer.

Deoarece de multe ori întreprinderile nu au idee despre cât ar trebui să plătească pentru un serviciu de creare site (webdesign și dezvoltare) și la ce să aștepte pentru banii lor, în oferta de preț de mai jos, vă prezentăm ce include fiecare pachet în parte.

Clienții noștri

Suntem determinați să facem cea mai bună treabă posibilă. Ne mândrim că stabilim relații de business de durată cu clienții noștri, bazate pe încredere și respect reciproc.

Clienții noștri includ atât afaceri mici și mijlocii cât și companii mari sau instituții publice. Creăm experiențe care transformă micile afaceri în branduri mai cunoscute la nivel local, național sau chiar internațional, iar acest lucru ajută la dezvoltarea acestor afaceri.

85%

afaceri mici și mijlocii

12%

companii mari

3%

instituții publice