400393 str. Rodnei 33
Cluj-Napoca, Romania
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Sâmbăta - Duminica: INCHIS
+4 0733 999 888
Text us on WhatsApp

Ghid util pentru alegerea unei agenţii de web design

agentie de web design
Indiferent dacă eşti în căutarea unei agenţii de web design pentru creare site sau doreşti o reproiectare a site-ului existent, primul pas în acest proces este alegerea unei firme potrivite pentru tine și afacerea ta. Agenția ideală va deveni un partener de încredere în strategia ta de marketing, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Distribuie articolul

Majoritatea site-urilor web au o „durată de viață” de 2-3 ani datorită tehnologiilor emergente. Un site web de calitate va avea un impact pozitiv asupra afacerii tale pe termen lung, fără să fie nevoie să faci modificări în permanenţă. Site-ul „corect” va oferi un randament măsurabil al investiției tale.

Înainte de a lua o decizie cu privire la o agenţie de web design, trebuie să-ţi cunoşti foarte bine aşteptările şi publicul ţintă. După ce vei înțelege ferm nevoile și cerințele proprii, vei putea face o alegere înțeleaptă în ceea ce priveşte firma care oferă servicii complete de web design. Cunoaşterea audientei, a competitorilor şi a nevoilor afacerii tale, te va ajuta în procesul de selecție.

Alege o companie de web design cu un portofoliu divers

Verificarea portofoliilor mai multor agenții va fi probabil unul dintre primii pași pe care îi vei face atunci când vei alege o companie de web design. Acordă atenție diferitelor mărci și industrii reprezentate în portofoliul fiecărei agenții. Vei dori să colaborezi cu o agenție care își poate adapta estetica designului pentru a se potrivi cu marca ta. O agenţie de web design care poate face ca site-ul tău să iasă în evidenţă, mai degrabă decât să se bazeze pe un stil similar pentru toate site-urile create, este cea mai potrivită alegere.

Este important ca agenţia web să pună accent pe experienţa utilizatorului

Agenția pe care o alegi nu ar trebui să se bazeze doar pe cele mai recente tendințe de proiectare. Este important ca design-ul site-ului să se concentreze pe strategiile care îmbunătățesc experiența utilizatorului și duc la mai multe conversii. Asigură-te că vei beneficia de elemente call-to-action clare şi uşor de găsit, de design responsive şi un sistem de comenzi şi plăți uşor de folosit.

Asistență după finalizarea proiectului

Este foarte important să alegi o companie de web design care să ofere suport pe termen lung. Un site web are o mulțime de funcții și aspecte diferite şi este important să beneficiezi de asistenţă profesională atunci când ai nevoie. Există mai multe probleme pe care le poţi întâmpina şi este posibil să ai nevoie de ajutor în:

  • gestionarea e-mailurilor
  • gestionarea găzduirii web
  • implementarea sau modificarea de conţinut
  • configurarea comerțului electronic

Fără asistență de bună calitate, te poţi găsi într-o situație în care trebuie să externalizezi toate aceste sarcini unei alte companii. Acest lucru poate duce la frustrare, timp pierdut și cheltuieli suplimentare din partea ta.

Mai multe servicii într-un singur loc

Este de preferat să alegi o agenţie de web design care îţi poate oferi toate serviciile de care ai nevoie. Serviciile secundare includ design grafic, optimizare SEO, redactare, nume de domeniu, găzduire, asistență, marketing online şi gestionarea paginilor de social media, bannere şi alte servicii care contribuie la susţinerea afacerii tale.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai noi articole

Alte articole recomandate

Afacerea ta are nevoie de un site web ?

Echipa noastră de profesioniști așteaptă să lucreze la site-ul tău!

creare site web