400393 str. Rodnei 33
Cluj-Napoca, Romania
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Sâmbăta - Duminica: INCHIS
+4 0733 999 888
Text us on WhatsApp

Servicii SEO Profesionale

Site-ul tău este inima afacerii tale
Succesul afacerii tale depinde de succesul site-ului tău. Ești sigur că site-ul tău este în momentul de față cea mai bună versiune a sa?

Servicii seo

Cel mai important lucru pe care îl poți face este să te asiguri că site-ul oferă clienților tot ce își doresc, dar că este structurat pentru motoarele de căutare. Regulile se schimbă lunar și se impun foarte multe pentru a rămâne în top. Din acest motiv, cei mai mulți proprietari de site-uri sunt prea ocupăți pentru a ține pasul cu ultimele modificări ale algoritmului Google.

Lasă serviciile SEO pe seama noastră
Echipa noastră de profesionișți SEO are o experiență vastă în domeniu. Specialișții noștri sunt atât de pasionați de SEO, încât aceștia scriu, citesc și vorbesc zilnic numai despre asta.

Te putem ajuta să maximizezi traficul către site-ul tău web folosind toate metodele SEO testate și eficiente. Și, te vom ajuta la convertirea acelui trafic în clienți atunci când aceștia ajung pe site. Vom analiza și urmări în permanentă progresul pentru lua decizii în ceea ce privește următoarea metodă de promovare!

Dublarea sau triplarea traficului organic și a conversiilor
Am colaborat cu clienți dintr-o gama largă de industrii, inclusiv medicală, de construcții, alimentară, închirieri auto, comerț electronic, servicii locale și multe altele. Toți clienții care au apelat la serviciile noastre au văzut rezultate pozitive în timp.

Servicii profesionale SEO

Oferim o gamă completă de servicii SEO profesionale care te vor ajuta să crești site-ul și vânzările.

Proiectele SEO se vor concentra pe unul sau mai multe dintre următoarele aspecte:

Cercetare SEO competitivă

Primul pas pe care îl facem într-un nou proiect SEO este să evaluăm poziția site-ului în motoarele de căutare. Analizăm cu atenție toți concurenții de top ai afacerii tale și verificăm strategia lor SEO pentru a vedea ce funcționează pentru ei și cum putem valorifica oportunitățile de a-i depăși în rezultatele motoarelor de căutare.

Analiză de cuvinte cheie

Analiză cuvintelor cheie înseamnă mult mai mult decât găsirea unor cuvinte cheie cu volum mare și integrarea acestora în pagină. Necesită un echilibru delicat de creativitate și gândire critică. Această regulă a cuvintelor cheie s-a schimbat complet în ultimul deceniu și cei care nu sunt la curent cu modificările nu vor integra corect cuvintele în pagină. Metodologia noastră este solidă și te ajută să te poziționezi semantic, bazat pe intenție, fiind exact ceea ce caută Google în ziua de astăzi. Profită de metodologia noastră eficientă și dovedită de-a lungul mai multor ani de eforturi de campanie SEO de succes. Nu vei fi dezamăgit!

Audit și optimizare SEO On-Page

Optimizarea pe pagină rămâne relevanță chiar și cu evoluția masivă a SEO în ultimul deceniu. Modificările continuă, deci nu-ți pierde timpul încercând să ții pasul cu ultimele tendințe SEO, făcând eforturi mari pentru a-ți da seama ce funcționează și ce nu. Lasă-ți site-ul pe mâna noastră pentru a face totul corect încă de la început!

SEO Off Page și Link Building

Campaniile de link-building scalabile nu mai funcționează și pot duce la penalități din partea Google. Nu riscă! Pachetele noastre de marketing de conținut te vor ajută să-ți îmbunătățeșți autoritatea domeniului (Domain Authority) și volumul total de trafic organic. Te vei clasifică pentru un volum mai mare de cuvinte cheie mai relevante. Așa funcționează SEO în ziua de astăzi!

SEO local

Serviciile noastre de optimizare a motoarelor de căutare locale oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a atrage trafic de pe piață locală. De la Google Places până la optimizarea locală a paginii, marcarea semantică și gestionarea NAP a directorului, te putem ajută să-ți crești vizibilitatea în zona metropolitană locală.

SEO tehnic

Echipa noastră are cunoștințe vaste în domeniul performanței site-ului și a timpului de încărcare a paginilor, a experienței utilizatorului, a managementului crawler-ului motorului de căutare, a marcajului semantic și a unei game complete de tehnici SEO. Noi vom analiză și modifică partea din spate a site-ului, în timp ce tu te vei concentra pe generarea de conținut de calitate pentru site-ul tău. Sau, dacă dorești, echipa noastră se poate ocupă și de content writing, având experiență în domeniu și mii de articole de succes postate deja pe site-uri renumite.

cautare SEO
Managementul reputației online

Când îți cauți numele sau unul dintre brandurile tale online, îți place ce vezi? În loc să lupți împotriva conținutului negativ, a presei proaste sau a recenziilor slabe, preia controlul SERP-urilor (paginile cu rezultatele motorului de căutare) cu serviciile noastre de gestionare a reputației online. Vom verifică SERP-urile, vom evalua ce poți face pentru a-ți salva reputația și îți vom recomandă un plan de acțiune pe care îl poți pune în aplicare singur sau alături de echipa noastră, în funcție de preferințe.

Vrei mai mult trafic pe site-ul tau ?

Investește în SEO acum pentru a-ți plasa afacerea în top și pentru a fi în fața concurenților tăi!​
Solicită un audit SEO gratuit!
SEO audit

SEO este o parte importantă a oricărui plan de marketing, deoarece îi ajută pe oameni să găsească (apoi să împărtășească) conținutul tău. Afacerile ar trebui să investească în SEO pentru a obține rezultatele dorite.

Implementarea unui SEO de calitate are o mulțime de beneficii pentru afacerea dvs., indiferent cât de mare sau mică ar fi. Va fi întotdeauna benefic să profitați la maxim de SEO și să creșteți oportunitățile de a crește. Comparativ cu alte tactici de căutare plătite, SEO are garanția unei relații pe termen lung. Veți investi și veți obține rezultatele pentru o perioadă mai lungă. Nu trebuie să pompați bani pentru a continua. Dacă este făcut corect, va continua singur.