400393 str. Rodnei 33
Cluj-Napoca, Romania
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Sâmbăta - Duminica: INCHIS
+4 0733 999 888
Text us on WhatsApp

WEB DESIGN

Crearea unui site web profesional

Un site web profesional joacă un rol foarte important în afacerea ta – indiferent dacă este realizat pentru informare sau prezentare, pentru a genera venituri, a acționa ca purtător de cuvânt sau a ajuta la gestionarea comenzilor sau a rezevărilor.

Știm că designul frumos este vital, cu toate acestea, adevăratul web design se referă la conversia eficientă, ceea ce transformă vizitatorii site-ului în clienți. Oricât de informativ, de frumos și de ușor de utilizat este designul site-ului tău, este inutil dacă nu este web-friendly. Este important ca un designer web să realizeze site-ul în aşa fel încât să funcționeze pe toate browserele majore, să utilizeze meta tag-uri, etichete alt şi să-l optimizeze pentru motoarele de căutare. Mulți factori influențează poziţia site-ului în motorul de căutare şi specialiştii noştri în web design cunosc toate aspectele importante care garantează succesul site-ului.

Deşi experiența utilizatorului este unul dintre cele mai importante aspecte ale designului web, există și alte componente valoroase ale designului grafic pe care le putem implementa în site. Echipa noastră îţi va pune la dispoziţie cea mai bună soluţie pentru afacerea ta, astfel încât să câştigi rapid trafic, utilizatori şi, în final, clienţi mulţumiţi. Cu ajutorul echipei HyperWeb specializată in web design, site-ul tău poate fi cel mai important generator de clienți pe care îl poate avea afacerea ta.

Proiectat special pentru publicul tău ţintă

Ne propunem să realizăm site-uri web ținând cont de audiența fiecărei afaceri. Site-ul reprezintă imaginea unei companii iar conţinutul, funcţionalitatea şi aspectul, ajută vizitatorii să ia decizii cu privire la calitatea serviciilor pe care le poate oferi o companie. Site-ul este prima opţiune la care apelează un utilizator pentru a cunoaște un brand. Site-ul unei afaceri ajuta utilizatorii să-şi formeze o primă impresie despre companie şi produse şi este important ca design-ul acestuia să se potrivească perfect cu profilul afacerii.

Oferind vizitatorilor toate instrumentele de care au nevoie pentru a folosi serviciile tale într-un mod ușor și plăcut, va crește rata de conversie a site-ului tău și îţi va aduce tipul de succes pe care îl cauţi.

Web Design modern la preţuri accesibile

Mai mult de jumătate din utilizatorii de internet din întreaga lume accesează site-urile web de pe smartphone, ceea ce înseamnă că este extrem de important ca un site să fie mobile-friendly. Un site trebuie să fie uşor de utilizat, atât pentru proprietar, cât şi pentru utilizator. Din acest motiv, recomandăm întotdeauna site-urile cu design receptiv, pentru că acesta utilizează o singură adresă URL și are același cod HTML. În plus, cu un design responsive, Google poate accesa mai uşor conţinutul site-ului şi îl poate indexa şi organiza mult mai rapid.

Tehnologia modernă ne permite să realizăm site-uri de calitate cu design responsive, la preţuri foarte avantajoase. Pentru a obţine o oferă de web design, ne poţi contacta prin intermediul formularului, prin e-mail sau la numărul de telefon afişat pe site în pagina de contact. Vom personaliza oferta în funcţie de nevoile afacerii tale şi vom concepe împreună o structură de site care să-ţi asigure succesul pe termen lung!

creare site web

Cerere ofertă Web design