400393 str. Rodnei 33
Cluj-Napoca, Romania
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Sâmbăta - Duminica: INCHIS
+4 0733 999 888
Text us on WhatsApp

Cum contribuie un site web la creşterea afacerii tale

business web site
Cu siguranţă cunoşti companii care au câştiguri mari fără să deţină un site web. Dar oare cât de mult ar putea creşte profitul acestor companii dacă ar avea un website? Și când ne referim la un „site web”, nu este vorba despre o versiune electronică a broșurii pe care o au aceste companii de 10 ani. Ne referim la un site legitim, bine gândit, care este conceput pentru a informa şi ajuta vizitatorii să facă alegeri inteligente, care îi pot transforma rapid în clienţi. Mai jos îţi prezentam câteva beneficii de care se poate bucura o afacere care este prezentată de un site web.

Distribuie articolul

Afacerea devine mult mai vizibilă

Având un site web, o companie nu mai este invizibilă pentru persoanele care o caută online. Tot mai multe studii ne arată că cei mai mulţi utilizatori de internet cercetează online înainte de a cumpăra offline. Ei caută răspunsuri la întrebări, recenzii despre produs şi diverse servicii online, deoarece este mult mai simplu şi mai rapid să găsească informaţii tastând câteva cuvinte în motoarele de căutare. Dacă o afacere nu este prezentă pe Internet, nu există nicio șansă să apară în rezultatele motoarelor de cautare, deci, nu va fi vizibilă pentru utilizatorii de internet. În 2020, o afacere nu îşi permite să fie invizibilă!

Ajută la controlul clasamentului

Cu ajutorul unui website, poţi utiliza elementele de bază pentru optimizarea în motoarele de căutare, pentru a te face vizibil în funcţie de anumite căutări. Prin crearea de conținut optimizat, crearea de link-uri relevante și crearea unui brand cu care clienții doresc să interacţioneze, compania câştigă importanţă în ochii motorului de căutare, ceea ce creşte şansele ca site-ul afacerii tale să se poziţioneze mai bine în funcţie de anumite interogări. Crearea unui site web optimizat te ajută să obții o vizibilitate importantă pentru termenii potriviți.

Un website este un alt instrument de vânzări

Un site web este un instrument puternic de vânzare și unul care îţi permite să abordezi problemele clienților tăi şi să le oferi informațiile de care au nevoie pentru a lua o decizie. Site-ul afacerii tale este locul în care oamenii caută informații pentru a verifica dacă firma ta este de încredere. Este o modalitate prin care te poţi conecta cu utilizatorii şi clienţii tăi la un nivel mai personal. Este un mod simplu de a-ţi promova brand-ul şi de a atrage clienţi prin diverse stimulente.

Prin crearea unui site web, configurezi practic un magazin online care le oferă clienţilor nu doar produse şi servicii, ci informaţii despre companie, articole interesante şi suport. Toate aceste lucruri construiesc autoritate. Fără un site web, eşti într-un dezavantaj imens în calitate de proprietar de afacere care încearcă să se conecteze cu clienții.

Te ajută să construieşti o listă de e-mailuri

Un site web îţi permite să aduni şi să salvezi adresele de e-mail ale clienţilor şi abonaţilor într-un mod rapid și simplu. Trebuie să creezi un site în care utilizatorii să aibă încredere și apoi să-l utilizezi pentru a construi o listă de adrese de e-mail. Alături de site-ul web, această bază de date poate ajunge să fie unul dintre cele mai puternice instrumente de vânzare.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai noi articole

Alte articole recomandate

Afacerea ta are nevoie de un site web ?

Echipa noastră de profesioniști așteaptă să lucreze la site-ul tău!

creare site web